Magunkról
Dédapám 1928-ban kezdte a bőrműves tevékenységét Budapesten. Azóta apáról fiúra szállt családunkban a szakma szeretete és gyakorlása. Apám a 70-es években specializálódott az ékszerkészítésre. Olyan klasszikus formákat magába foglaló kollekciót kreált, mely széles vevőkört vonzott és így a mostani ékszereinknek is alapjául szolgál. 1992-ben vettem át a vállalkozást. Azóta a folyamatos fejlesztésnek köszönhetően egyre jobb minőségben és egyre nagyobb mennyiségben állítjuk elő a - teljes egészében kézi munkával készült - termékeinket.
Bőrékszereink - hajcsatok, nyakékek, karkötők stb. - különlegesen kikészített marhabőrből készülnek. A kézi munka során alkalmazott ősi technikák a következők: faragás, fűzés, fonás és tűzzománc berakás. A kizárólag általunk alkalmazott faragási technikával a bőr felületén plasztikus motívumok hozhatók létre. Mivel a mintavilág kimeríthetetlen, az egyes ékszerek egyedisége garantált és a harmonikus formák minden ízlést kielégítenek.

Termékeimet elsősorban kereskedőknek és nagykereskedőknek szánom. Az ékszerek forgalmazásához tetszetős, igény szerint variálható állványt biztosítok.